Skip to main content

Slapen
in het bos

Zoek & Boek

Overnachten
bij Woud

De vrijheid om te doen wat je wilt, begint bij overnachten zoals jij dat wilt. Bij Woud, jouw uitvalsbasis in de Texelse natuur, kan dat. Ga voor avontuurlijk met je eigen camper of vertrouwd met je toercaravan. Of kies voor comfort en luxe in onze lodges of Tiny House Tenten. Slapen in de natuur op jouw manier. En genieten van het buitenleven. 

Woud ligt midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Je wandelt of fiets zo het bos in en ontdekt snel hoe uniek de natuur is waarin je verblijft. 

Maak kennis met Texel - Kom overnachten bij Woud Overnachten zoals jij dat wilt. Kom met je eigen camper of je toercaravan naar Woud. Of kies voor comfort en luxe van een lodge of ingerichte tent.

Geen animatieteam of zwembad, maar middenin de grootste attractie van het eiland: de natuur. Banjeren door het bos, uitkijktoren beklimmen, picknicken. Met een schoon, verwarmd sanitair-paviljoen dichtbij.

Kamperen

Woud is de perfecte uitvalsbasis voor buitenmensen. Ons kampeerterrein is jouw toegang tot het Texelse bos. Kampeerders in elke kampeervorm zijn welkom. We hebben een mooie plek voor jouw toercaravan, vouwwagen of tent. Met een vlakke ondergrond en aan de achterzijde omzoomd door boomsingels. Aan de andere kant kijk je uit over het ruim opgezette grasveld. 

Maak kennis met Texel - Kom overnachten bij Woud Overnachten zoals jij dat wilt. Kom met je eigen camper of je toercaravan naar Woud. Of kies voor comfort en luxe van een lodge of ingerichte tent.

In de Luxe Lodges van Woud krijgt kamperen een nieuwe dimensie. Grote veranda, regendouche, goed ingerichte keuken, ruim tweepersoons hemelbed. Middenin de natuur met veel privacy.

Luxe lodges

Op de veranda ongestoord je dag beginnen met verse koffie. Of vanuit bad genieten van het groene uitzicht op de natuur achter je lodge. Klaar voor weer een mooie dag buiten. En ’s avonds bijkomen met een drankje op de comfortabele bank. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Rozendijk 38
1791 PE Den Burg

Tel. (0222) 31 30 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Woud Texel

Route [ N 53.05914  O 04.75967 ]

Social media

Copyright www.woudtexel.nl

Website door WEBJONGENS i.s.m. Zilte ZakenBookzo & Texelinformatie